søndag 8. mai 2011

Morsomme beplantningsideer

Jeg synes det er morsomt med litt uvanlige 'plantekasser' - ja, ikke det at jeg har så mye av det selv, men man kan jo alltids la seg inspirere av det andre våger og har muligheter til i sin egen hage, ikke sant? :-) Se bare på disse flotte ideene! Noe stilig, noe flott, noe rart og noe hysterisk morsomt :-D



Tipper denne vekker oppsikt i nabolaget. Fikk nesten lyst til å prøve selv, men det egner seg kanskje bedre på hytta, langt unna folk *fnis*


Tradisjonelle hengende plantekasser. frodig, grønt og flott!


Beplantning i krukker i forskjellige høyder. Utrolig flott ved denne trappen.


Annerledes og småsøtt :-)


Gamle bokser er fint å plante i, enten det er urter eller annet. Er fint både på balkong, terrasse, i veksthus og i vinduskarmen på kjøkkenet. Men de rette plantene (og boksene) kunne det vært stilig på badet også, synes nå jeg da :-)


Kan dette være en sykkelglad brud's bukett? Har man en gammel ballongsykkel til overs, kan det være kjempefint å sette den i en romantisk hage, med blomster i kurven. En skulptur i seg selv!



Sånne oppbevaringslommer finner man flere steder, bl.a. på Ikea, mener jeg å ha sett det. Men det er første gangen jeg ser det med planter i. Snedig, men tror personlig jeg ville dekorert lommene noe.



Her har de brukt deler av takrenner til beplantningen. En morsom måte å avgrense noe på, og liksom lage en 'vegg' av planter. Det ble veldig frodig.



Spennende planter i ganske nøytrale plantekasser. Ser ut som om det er mest sukkulenter her. Med såpass spesielle planter trenger man ikke gjøre så mye ut av kassene, da er det enkle ofte det fineste.



Plantekasse laget av en palle som er stilt op mot en vegg. De har nok laget noen små skiller inni pallen, som fungerer som 'gulv' til de forskjellige etasjene med planter. En rimelig, rustikk og morsom ide. Man kunne også malt den i samme farge som veggen, hvis man foretrekker det litt mindre rustikt. :-)



Sinkbaljer, sinkbøtter og en gammel trillebår. Enkelt og greit.



Rent, naturlig, oversiktelig og pent. Sitteplass på enden av plantekassen. Kan jo bare slenge på en pute :-)

Ble nesten inspirert til å begynne å rote gjennom bh-skuffen her hjemme, etter noe passende lyseblått, hihi! Hva med deg, har du noe å avse? :-D

(Bildene er funnet via weheartit.com)

PS! Husk å stem på meg HER hvis du liker bloggen min. 1000 takk! :-)



post signature

5 kommentarer:

  1. Mange gode ideer. Den første var jo spesielt artig, kanskje jeg må forsøke det en gang :-)

    SvarSlett
  2. Mange fine tips,, ikke dum den med takrennene :)

    SvarSlett
  3. Hmm, jeg lurer litt på hvordan de klarte å plante oppi den Bh-en, jeg =)
    Mange artige idèer her, orginalt i alle fall! Men mye bra også, absolutt verdt å tenke på!
    Ha ei fin uke =)

    SvarSlett
  4. Kjempefine ideer Turid! Superartig med den rosa bh-en da, hehe.

    SvarSlett
  5. Så flotte bilder-herlig med bikinibeplantning. Jeg lo godt! Naboene kan vel fort tro det har klikka! Sykkelbildet var bare vakkert. Ønsker deg en strålende helg!

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)