onsdag 4. mai 2011

Hagetema: frodighet

Siste del i min lille temaserie om det jeg synes er viktig i hagen, handler om frodighet. En hage kan være så mangt, og smaken så forskjellig, men for meg personlig er det viktig at hagen er frodig. Og for meg er en frodig hage en hage med flotte vekster som trives og vokser! :-) Det er egentlig ikke så mye jeg skal si om dette - kommenterer heller bildene underveis :-)Gress, trær og hortensia, massevis av frodig hortensia! Vakkert! :-)


Frodighet i krukker. Alt trenger nemlig ikke stå i bakken, og noen er mer glad i blomster enn andre. 'Hundene' er litt morsomme da :-)


Fantastisk vakkert og ikke minst, frodig! Her har tuene fått vokse og funnet sin plass. Det ser nesten ut som et mykt teppe man kan slenge seg ned i :-)Byhage, med masse stein, men likevel er det tydelig at plantene er frodige og trives. Dette er fantastisk flott der hvor det passer, og det viser at man absolutt ikke må overlesse hagen med vekster for at det skal se frodig ut. Dette bildet kunne forresten med glans representert temaet 'kontraster' som jeg hadde for en stund tilbake. Se bare på fargene, bladverket og formene! Frodighet i et gammelt drivhus, kanskje en botanisk hage? Får en skikkelig vintagehage-følelse når jeg ser dette bildet. Ser for meg vekster som suger til seg masse lys og vann og vokser nesten fritt i alle retninger. Herlig! :-)


Begrepet hagestol får her en ny betydning *fnis* Må vise fram noen morsomme ideer også.


Frodig retrominibuss. Denne ser ut som den er fylt av kjærlighet :-)

(bilder funnet via weheartit.com)

I går var jeg forresten på hagesenteret og kjøpte et par nye busker til hagen min. Har jo bare en liten hage, så det trengs ikke så mange vekster i slengen. Men fint ble det, og enda litt grønnere. Jeg går jo og snuser og myser på hagen litt hver dag, for å liksom lokke vekstene fram litt fortere :-)

Hvor frodig er hagen din? :-)


post signature

4 kommentarer:

 1. Så mye morsomt.
  Likte veldig godt det "teppet" jeg :)

  SvarSlett
 2. flotte bilder og jeg er helt enig med deg i at hager skal være frodige. Elsker blomster og vet at hager tar TID! Vi bygger på huset vårt nå, så hagen ser ikke bra ut, men gleder meg til å ta fatt på hagen min igjen!

  SvarSlett
 3. Heisan ! Her fekk du i alle fall vist fram frodighet i forskjellige variasjoner. Eg likte godt den hagestolen... morsomt innslag. Om min hage er frodig ? Ser på bileta at den er meir frodig enn i fjor og då er eg vel kanskje på rett veg ? Ha det godt !!

  SvarSlett
 4. Her var det mange fine og frodige bilder! Likte godt stolen!!! :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)