lørdag 2. juni 2012

Surfinia Petunia

Nesten hele arbeidsdagen På Ekra Gartneri i går gikk med til å sette grind på surfiniaer, som skal leveres engros. Vært mye kundebehandling den siste tiden (noe som selvsagt er supert!), men det var egentlig helt greit med en dag sånn litt alene i det aller borterste veksthuset, der nesten ingen kommer ;)
Grindene gjør transporten ut til kundene mye enklere, da petuniaer har så lett for å henge seg fast i hverandre. Man blir også litt sånn ru-klissete av å holde på med dem, så en dusj gjør seg utrolig godt etterpå. Ja, jeg driver jo ikke å kliner dem utover hele kroppen *fnis*, men det blir litt oppetter armene og sånn. Fikk ryddet litt blant de andre sortene også, samt fylt på med litt margaritter. Men dagen stod i Surfinias tegn :)


Ta gjerne turen innom Ekra hvis du er i nærheten. Vi holder til på Klett utenfor Trondheim. Vi har masse flotte planter og annet til hus og hage! ;))
2 kommentarer:

  1. Så flotte petuniaer- her er der tydeligvis en gartner som er fullt opptatt og har 10 grønne flittige fingre på plass. Ønsker deg en riktig god helg!

    SvarSlett
  2. En riktig kose jobb vil jeg tro :) Surfinia er vakre sommerplanter.
    Nyt dagene.

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)