mandag 1. august 2011

Endelig ble det hageputer

Så fikk jeg endelig puter på hagestolene mine! :-) Valget falt på disse vakre fra Aspegren, som har forskjellig mønster på de to sidene.De er så fiiiine! :-)Har lenge vært på utkikk, og tenkte vel egentlig at det hadde passet bedre med større puter til disse Ikea-stolene, men det var disse grønne og lilla putene jeg falt for, så da ble det dem :-)Det mangler fremdeles litt tekstiler. Jeg vil ha en liten morsom duk oppå, samt en plastmatte under. Kan jo være greit å få det til før sommeren er over. Åsså lat som om bordet er litt mer stemningsfullt enn på dette bildet :-)


Voksduken er fremdeles fra Stoff og Stil.
Jeg elsker såpebobler! En dag lekte jeg meg med 'tyggegummisåpebobler' i hagen, og da kan man få til fine bilder :-)


Men tilbake til putene. Her er den lilla på nært hold. Kjempesøtt mønster! :-)Åsså kommer det snart et morsomt oppheng med små, søte lykter som blir fine til mørke augustkvelder. Det involverer den trestokken som ligger på bordet. Blogger mer om det etterhvert. Lyktene på bildene er fra britiske Windhorse :-)

post signature

2 kommentarer:

  1. Virkelig freshe farger! Og så stilig det var med den knaggrekken, at jeg ikke tenkte på det da gutten min var liten og sprø etter dyr!
    God sommer videre, klem, M

    SvarSlett
  2. for noen herlige puter i freshe farger :):)
    Håper du har hatt en flott sommer så langt og at du nyter den videre. Jeg blar igjennom her og koser meg, tihi. Klemklem

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)