lørdag 7. mai 2011

Et impulsivt glass vin..

.. ute i kveldssola! Høres ikke det koselig ut? :-) Jeg har en god venninne som bor like i nærheten. Vi har begge relativt små barn, og må finne muligheter innimellom til små treff litt sånn på sparket. I kveld satt jeg ute ved det nye hagebordet mitt - glad for å endelig ha fått montert det - og hun kom over med to glass og litt hvitvin. Herlig, og fantastisk koselig!


Javisst ble vi avbrutt av småjentene i ny og ne, og visst kom det en veps som var over gjennomsnittet interessert i hvitvinen vår, men sånt er vi vant til :-) Småbarnsperioden er travel for de fleste, og det er godt å treffe venninner innimellom, selv om det kanskje bare blir en liten halvtime nå og da. Tar man det litt på sparket, er sjansen større for å sees litt oftere ;-)


Det blir lyseblått på hagebordet mitt i år, ihvertfall sånn til hverdags :-) Det er en fin kontrast til huset, som er brunt med okergule og hvite detaljer. Hadde noen enkle lyseblå blomsterpotter fra før (funnet på Ikea), som jeg hadde plantet noen stemorsblomster i. De hadde hollenderen med hjem fra jobb en dag. Og i dag fant jeg et søtt, sommerlig lys på Ikea, som ble fint i lykta mi :-)Glassene er min venninnes; Tangen fra Hadeland. Jeg har alltid likt disse glassene, helt fra jeg så dem hjemme hos min eks-svigermor for mange år siden. Uten dekor, stødige og de tåler en del. Glassene speiler seg foreløpig i det nye bordet mitt. Det spørs vel hvor lenge de gjør det, før rester av visne markblomster, småstein og små fingermerker tar over :-)Og med det ønsker jeg alle en riktig god helg! :-)

post signature

3 kommentarer:

 1. Alltid hyggelig å ta ting på sparket:) Flott blogg du har, liker plakaten din og herlige hagebilder du viser:) Ønsker deg en fin helg:)

  SvarSlett
 2. Hei! Koselig blogg du har, med masse interessant å lese om og se på! Også så flotte bilder!! Skjønner at du er glad i å fotografere! Det er også en av mine store interesser:-)

  Blir spennede å følge deg videre på veien:-)

  Helene
  http://helenesblogadresseat.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Herlig med slike venniner som bare stikker innom. Jeg har lik krukke som deg;)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)