onsdag 20. februar 2013

Livet i veksthuset


Denne overskriften er muligens en smule misvisende. For dette innlegget handler IKKE om frøsåing, planting eller mikroskopiske skadedyr. Dette handler om mitt ønske om et eget lite sted,
og kun det. 
 
 
Min drøm er nemlig et eget veksthus. Et sted hvor JEG kan vokse og spire. Ja, ikke bokstavelig da, men bli inspirert og vokse som person. Et sted for lesing, kaffedrikking og alenetid. Og en haug hage- og interiørblader! :)) Og kanskje et glass vin om kvelden? Ja, åsså en og annen plante :)

 
Alt dette ville medføre at jeg først måtte flytte, for i frimerkehagen min er det knapt plass til et hundehus..

 
 Når jeg tenker meg om HAR vi fått innvilget søknad om å bygge bod i bakhagen.
Alle leilighetene i borettslaget (ihvertfall det huset VI bor i) må ha likedan bod, men jeg kunne jo prøve å snike inn et par ekstra rader med vinduer?

 
Og istedenfor ski, sykler, akebrett og sparkstøttinger (øh...) ville der vært en godstol, ett pledd, to planter og sjuhundre og femti blader. Og et lite skilt utenfor, med teksten;
 
 'Turids Hule. Forbudt for uvedkommede.'
 
 Ja, det HADDE vært perfekt, dere! ;) 
 
 
 
BADEKAR i veksthuset da gitt. Hvor kult er ikke DET? :))
 
Bildene er funnet på weheartit.com.

 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Helt vidunderligt indlæg! Drømmedejlige billeder! :) Jeg kan bare sidde her og smile, for du fortæller så klart om din drøm, at jeg blev mindet om mine meget lignende , og meget gamle drømme om nettop det du beskriver! Øverst på min drømmeliste stod i rigtig mange år et drivhus/vinterhave, med masser af planter også høje træagtige, og så med et badekar i midten!! :)
  Jeg ønsker for dig at du må få opfyldt din drøm! og hvis det ikke sker, så at du må drømme dig lykkelig! Det har jeg lært :)

  SvarSlett
 2. Flott innlegg, Turid! Jeg støtter ideen med badekar, det hadde vært noe! Jeg har tenkt tanken om å lage et helt lite utendørs bade"rom" i hagen. Men, det er mange prosjekter som står i kø, så det spørs vel om det blir noe av. Lykke til med bod/veksthus!

  SvarSlett
 3. Alenetid, ja! Jeg skjønner deg bare så altfor godt, et helt eget sted, forbudt for uvedkommede. Et sted det en kan tenke egne tanker, filosofere eller rett og slett gjøre ingenting! Et slikt sted hadde jeg, inntil "Dagmar" tok det, drivhuset mitt! Nå står den et skjelett som vi bygde i fjor, men som mangler glass, og som vi kanskje må vente lenge på......
  Så herlige bilder, jeg håper virkelig at du en dag får et slikt eget sted, du også!
  klem!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)