lørdag 12. januar 2013

Blindpassasjer i callunaen


Vi har blindpassasjerer i heimen for tiden. Denne callunaen stod ute på hagebordet i hele høst, også under frosten (derav den sjarmerende fasongen, hihi...).
 
 
 
Tenkte jeg kunne forbarme meg over den og ta den inn på kjøkkenet til jul, så den fikk pryde det nye kjøkkenet mitt. Lot den tine og varme seg, og ga den litt vann. Det ble riktig så koselig, faktisk.
 
  
 
Men så, etter en stund, skjedde dette!
 
 
 
Det ligner på solsikke, men hva gjør den i callunaen min? Og hvor lenge vil den overleve der? Fortsettelse følger...;))

 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Jeg regnet med at det var en levende blindpassasjer , men denne er langt hyggeligere :)
  Jeg har hatt en rask rundtur på bloggen din. Ekra gartneri har jeg ikke vært innom, og det er nesten godt gjort at jeg ikke allerede har snusk meg fram dit.

  SvarSlett
 2. Det ligner på solsikker ja. De må nok ut av et varmt kjøkken og i ei egen pott etterhvert, eller ganske snart, hvis det skal bli noe av. Det er sikkert en fugl som har vært på besøk, eller så har planten kanskje stått under et fuglebrett? Morsomt var det!

  Brita

  SvarSlett
 3. Artig med sånne blindpassasjerer! Ja, det kan se ut som solsikke, så det blir jo spennende å se om de klarer å overleve i slike omgivelser, for det blir vel nesten umulig å stikle dem over i andre potter? Men artig å følge med hvor lenge de klarer å overleve tilværelsen på kjøkkenet! :-)
  Ha en riktig fin dag
  Stein

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)