fredag 16. mars 2012

Jeg har fått 'plantejobb'!

I dag var dagen! Nå står det endelig blått på hvitt at jeg etter påske skal ut i arbeidslivet igjen. Hurra!!Etter en lang og møysommelig (men nødvendig) prosess skal jeg endelig få 'ut blant folk' igjen, som noen kaller det *fnis*.


Grunnen til at jeg ikke har vært i arbeid på en stund er at jeg har gått med udiagnostisert cøliaki, sannsynligvis i mange år. Cøliaki er en inflammasjonssykdom, som gir en kronisk betennelsestilstand i tarmene når man får gluten i seg. Tarmtottene trekker seg tilbake, og kroppen får ikke tatt opp næring.


Ingen tarmtotter = anemiske tilstander i kroppen min og total utmattelse. Ting man normalt ville kunne takle greit, har man da rett og slett null overskudd til. Heldigvis knekte vi koden, (dessverre) takket være datteren vår, som først fikk samme diagnose :)


I sommer startet jeg med livslang glutenfri diett. Kostholdsomleggingen har sammen med trening gitt meg energien tilbake, og nå er jeg klar for å teste ut hvor mye jeg kan jobbe, samt hva slags arbeide som kan passe for meg. Det blir veldig spennende og veldig GODT :))


Jeg er så heldig å ha fått låne en arbeidsplass på et GARTNERI, hvor jeg skal jobbe med stell og salg av planter. Tenk at jeg samtidig får lære mer om stell av planter, som jeg er så interessert i! :))) Litt amatørmessig pusling i hagen har nemlig vært en av de tingene som har gitt meg glede de siste par vår- og sommersesongene. Derfor feirer vi nå med en liten kavalkade over fjorårets blomster fra hagen min. Tror faktisk de fleste av dem er fra nettopp det gartneriet hvor jeg skal begynne å jobbe. Websiden deres finner du HER :)

Ønsker alle en FIN VÅR i grønne omgivelser!! :))

post signature

3 kommentarer:

 1. Gratulere s masse med jobben, det høres deilig ut og få jobbe med planter :)

  Lykke til og ha ei fin helg, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Velkommen til blomsternæringen :-)
  Det er veldig givende yrke som gir mye. Jeg angrer ikke et sekund på mine valg :-)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer ;) jeg gleder meg veldig til å få jobbe med planter ja. Det er utrolig givende å holde på med. Storkoser meg i Hagen min i sesongen. Blir fint å få prøve det ut i jobbsammenheng :))

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)