fredag 9. juli 2010

Hagen min

Det er ikke store arealet jeg har til disposisjon på framsiden av huset vårt, men den lille hagen min er jeg både stolt og lykkelig over!


Hortensia er min yndlingsplante i hele verden, og spesielt den blå er jeg veldig glad i. Hortensia trenger mye vann, og står den i krukke kan den gjerne settes i en bøtte vann annenhver dag når det er varmt om sommeren.


Dette fuglebadet tiltrekker seg småfugler rett som det er, spesielt hvis det har vært tørt en stund. Da kommer de hit for å drikke en skvett eller bade seg litt.


Buddha er på plass i hagen. Han gir et fokuspunkt når jeg vil koble helt av, og er dessuten veldig dekorativ inne blant de grønne omgivelsene. Jeg har en akkurat likedan Buddha som står innendørs, oppå det kinesiske brudeskapet jeg har på stua.


På 2 år har den vokst seg frodig og fin, selv om endel av buskene på langt nær ikke er vokst til den størrelsen de skal få ha. Dette bildet ble tatt i Juni, da hagen ennå ikke var på sitt aller frodigste.


Hvert år før 17. Mai får jeg en ampel-plante av min mor, som regel en petunia, som er en utrolig villig plante. De henger tydeligvis på riktig sted, for de vokser seg like store og flotte hvert eneste år. De får aldri sol på seg, men masse lys og nok vann, og jeg plukker bort visne blomster tvert jeg ser dem, så den ser alltid frisk og fin ut.


Bare det å ha en hage jeg kan nyte betyr utrolig mye for meg. Jeg elsker å sitte i hagen og lese en bok, løse et kryssord eller lese et interiørblad. Utrolig hvor mye inspirasjon man kan tilegne seg under parasollen er sommerdag :-) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen til meg :)